tiistai 14. syyskuuta 2010

Kalakeitto

Olin viime viikolla reipas ja tein ihan oikeeta ruokaa, kalakeittoa (ensimmäistä kertaa btw). No, Villehän tätä ei osannut arvostaa joten sain syödä kattilallisen soppaa itse. Eipän tarvinnu pariin päivään miettiä mitä ottaisi töihin evääksi :)

Äidille suoritusta kehuessani sain kysymyksen "keititkö ruodoista ja päästä liemen?". Öö..en. Käytin pakastekalaa.


Ohjeen nappasin kotikokki.net -sivustolta, tosin mukaillen. Laitanpa ohjeen tännekin, sillein niinku ite tein.

Helppo kalakeitto

5 perunaa
1 sipuli
2 porkkanaa
5dl vettä
kalaliemivalmistetta
kokonaisia mustapippureita
400g pakastekalaa
3 dl maitoa
tilliä

Pese, kuori ja lohko perunat ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli.
Kiehauta vesi ja mausta se liemivalmisteella ja pippureilla.
Lisää perunat, porkkanat ja sipuli. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää kalapalat ja anna keiton hautua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää maitoa ja kiehauta. Tarkista keiton maku ja lisää pinnalle tilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti