lauantai 21. tammikuuta 2012

Olkkarimme

Tuolla se nurkassa hurisee, uusi ilmalämpöpumppu. Toivottavasti se nyt sitten on maineensa veroinen, ettei menny rahat hukkaan ;) 


Ajattelin nyt samalla näyttää meidän olkkaria noin niikun ihan virallisesti, vaikka onhan se vilahtanut jo useammassa kuvassa. Mutta ei kuitenkaan vissiin tällä järjestyksellä, jonka Ville sopivasti juuri ennen joulua vaihtoi..


Kuten näkyy, tyyli on sekava. Kuten meillä kaikkialla muuallakin :D Ostan sitä mistä tykkään, en juurikaan mieti miten se sopii muun sisustuksen kanssa yksiin. Jos joku ihmettelee tuota taulua tuon vikan kuvan yläkulmassa, ni se on sitten Villen taideteos ;) Valkoinen penkki on äidinisän tekemä, toinen penkki ja pöytä majailevat porukoilla ja haaveilen että meillä joskus olisi semmoinen "harrasteluhuone", jonne mahtuisi nämä kaikki kolme ;)

Sohva on uusi, tai käytetty mutta uusi meille. Ostin sen heti joulun jälkeen Huutonetistä. Aika samanlainen kuin vanha, vähän isompi vain ja paljon pehmeämpi ja mukavampi löhöillä. Ja hirmusesti tykkään näistä leveistä käsinojista. Vanhassa oli kylläkin plussaa se, että siinä oli divaaniosa avattava ja sinne mahtui varatyynyjä ja petari. Nyt ne pitää sitten varastoida jonnekin muualle.

Tuo sohvapöytä ostettiin edelliseen kämppään ja sinne se passasi ku räkä poskeen, nyt haluaisin tilalle ehkä jotain kevyempää ja sirompaa. Mutta toisaalta, tykkään tuostakin edelleen enkä tiedä raaskinko siitä vielä luopua. Ja kun siinä vielä on semmosia pikkulaatikoita kaikelle krääsälle, kätevää..

Mutta tosiaan, uusi tv-taso pitäisi käydä ostamassa, ja seuraavalla Ikea reissulla taidan ostaa valkoiset kirjahyllyt noiden ruskeiden tilalle. 
Mutta siinä mulla onkin pikkuisen pähkäiltävää taas, ja palailen ongelmani kanssa asiaan huomenissa ;) ..

Ootteko työ kuin tarkkoja siitä miten kodin eri huonekalut mätsää toisiinsa?

8 kommenttia:

  1. Hyvältähän teillä näyttää :)

    Meillä on mies melkoisen tarkka, että ostetaan vain tyyliin sopivia juttuja, mutta on pikkuhijaa antanut löysempää köyttä mulle, kun olen ostellut vähän muutakin ;) Onneksi meille menee melko yhteen maut, vaikka silti niissä on isoja erojaki :D Tärkeintähän se on, että asujat tykkää, sama se mitä ulkopuoliset sanoo. Mut teillä kyllä viihtyisi :)

    VastaaPoista
  2. Nii, miltäs se tein Ilpu nyt tuntuu? :)

    VastaaPoista
  3. Kivan näköinen olkkari teillä :)Minä aina YRITÄN miettiä, että miten sisuistas että natsais yhteen, mutta eipä siitä aina juuri mitään tule ja sen kyllä huomaa täällä meillä :)Mutta suht tyytyväinen olen tämän hetkiseen sisustukseen, tykkään että on kodikasta eikä "liian" hienoa tai siistiä.

    VastaaPoista
  4. Mullakin melko selkee maku kalusteiden suhteen, et sillein ei kyl tuu mitää ihan ääripäitä hankittua, mut mikään ei kyllä taida keskenään olla samaa sarjaa :D Ja meilläkin melko samanlainen maku Villen kans, onneksi.. Mustakin on tärkeintä että ite viihtyy, ei se että koti näyttää siltä kuin ois jostain desing-lehdestä napattu. Vaikka ne aika ihania onkin, niin itse ainakin varmaan vaan miettisin uskaltaako mihinkään koskea ettei jää sormenjälkeä :D

    Ilpu vaikuttaa oikein lupaavalta, mukavasti lämmintä vaikka pattereita laitettu pienemmälle :)

    VastaaPoista
  5. Teil on kiva olkkari!

    Myö kummatki tykätää tummasta puusta niin meillä on kaikki huonekalut tos tupakeittiössä tummaa puuta joskaan ei oo samaa "sarjaa" keskenään et sävyeroja löytyy mut ei anneta sen haitata.

    Vähän oon koittanu miettii et mite sais sisustettuu kivaks tän huushollin mut en oo vielkää keksiny ni nyt tääl ei mikää oikee mätsää mihinkää :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos Hanna :) Mä tykkään kans tummasta puusta, mut nyt jotenki tullu sellanen fiilis et tät olkkarii pitäs saada vaaleemmaks. Mut makkari saa pysyä tummana :) Joku päivä saat kunnon idiksen sisustuksen suhteen ja sit se on menoa :D Eikä mun mielest kaiken ees tarvi mätsätä keskenään, tulee paljon kotoisamman ja persoonallisen näköistä, niiku kodin kuuluu ollakin.

    VastaaPoista
  7. Teillä on tosi kaunis koti! värityskin on kiva:)

    VastaaPoista