torstai 9. elokuuta 2012

Sinä päivänä x 2

Ei oo enää mitään uutuuksia, mutta mä olen jotenkin onnistunut elämään siten että vasta viime viikolla kuulin ensimmäisen kerran Sinä päivänä -kirjasta ja elokuvasta. Oltiin valkkaamassa vuokraleffaa kun kyseinen yksilö tarttui käteeni, ja veikkei se sillä kertaa mukaan lähtenytkään niin sain Satulta lainaan samaisen kirjan. Ja kylläpä olikin hyvä kirja! Välillä vähän nauratti ja välillä itketti, ja sain paksun opuksen luettua läpi muutamassa päivässä. Yleensä, vaikka kirja olisi ollut hyvä, niin kun saa viimeisen sivun luettua ja kannet kiinni ni se on siinä, mutta tämän kanssa on toisin.



Niinpä kun eilen kauppareissulla huomasin Sinä päivänä -dvd:n olevan Anttilassa alennuksessa kiikutin sen oitis kassalle ja kotona heti telkun ääreen. Mutta yhyy, jouduin suurin odotuksineni pettymään. Ei ollut alkuunkaan niin hyvä kuin kirjana (*). En tiedä, ei leffa mikään huono ollut, odotin vain enemmän.. Jos olisin nähtynyt elokuvan ensin niin enpä kyllä olisi metsästänyt kirjaa käsiini, joten onneksi luin kirja ensin, se nimittäin oli HYVÄ :)



 * Yleensähän se on juurikin niin että kirja on elokuvaa parempi, mutta kohdalleni on osunut pari poikkeustakin. Esimerkiksi toinen eilen katsomani elokuva Eat Pray Love oli kirjana, noh, hieman tylsä ja harpoin etenkin Intia osuutta aika rankasti, mutta elokuvasta tykkäsin. Toinen on Paholainen pukeutuu Pradaan, joskin kirjakin oli oikein hyvä, mutta elokuva vielä himpun verran parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti