sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Avajaisista löydettyä

Olen nyt käynyt kolme kertaa siellä uuden kauppakeskuksen avajaisissa. Jokohan vähäksi aikaa riittää? Ekana iltana mentiin niin myöhään ettei joka paikkaan ehtinyt, joten menin sitten seuraavana päivänä uudelleen. Ja eilen sitten vielä äidin kaveriksi kun hän meni toiselle kierrokselle :D Ja tietenkin sieltä joka kerta jotain löytyi..


Ekan käynnin saalis oli söpö pikkuinen tarjoiluvati Tigeristä neljällä eurolla, pipo ja pari Tigin kuivashampoota. Rockaholic oli ihka ensimmäinen kuivashampoo jota käytin, mutta hinnan vuoksi siirryin halvempiin merkkeihin. Voi olla että aika on kullannut muistot, mutta parempaa ei ole vastaan tullut. Niinpä nyt sitten kun näitä irtosi alle kutosella pullo kotiutin oikein kaksin kappalein. Mutta ennenkö pääsen kokeilemaan onko tämä niin hyvää kuin mitä muistelen on vanha putelli saatava tyhjäksi. Höh.


Lila urheilutoppi tuli ihan tarpeeseen. Osa vanhoista urheilutopeista alkaa jo olla tosi vanhoja joten olen pikkuhiljaa yrittänyt niitä uusia. Mokomat vaan on niin kalliita ettei noita kunnon merkkejä oikein raaski normihinnoissa ostaa.. Toinen mitkä pitäisi uusia on urheiluliivit, ostin kesällä Hennesistä uudet (jotain iloa pienestä rintavarustuksesta; halvat liivit ;) ) ja ihmettelin ekalla käytöllä kun tuntuu jonnin verran napakoimmilta kuin vanhat. Kunnes tajusin että ne vanhat on aikas monta vuotta vanhoja, ja ehkä niillekin käytön ja useiden pesujen myötä jotain tapahtuu..

Glitteristä löytyi vihdoinkin noita tukka tötterölle härveleitä (etsin nimellä bumpits mutta nää oli jotain muuta..), joten semmoset kokeiluun ja kiva pikkulaukku samasta paikasta. Anttilasta Aamunkoin ykkösosa kympillä, sen voisi katsoa ennenkuin loppuosa kohta tulee teattereihin :) 

Cubuksessa oli kaikki tuotteet oli -30%, joten sieltä lähti kotiin housut ja kynsilakka. Housuja katselin jo ekalla kerralla mutta jätin ostamatta, mutta jäivät sitten mieleen kummittelemaan joten olihan ne sieltä haettava. Olikin sitten jo heti eilen päällä :)




Kolmannen päivän ostosreissulta kannoin kotiin pari hiuslakkaa, ikilemppari Tigin Bed Head oli eräässä kampaamossa puoleen hintaan, ja kotona pullo vetelee viimosiaan joten ostin näitäkin ihan kaksin kappalein. Body Shopista ostin nyt kokeiluun nuo Tea Tree -sarjan kasvojenpuhdistusaineet pikkupulloissa, ja eilen illalla niitä jo malttamattomana kokeilinkin. Hetken vähän kyllä poltteli kasvoveden jälkeen, joten tujua tavaraa taitaa olla :D Täytyy varoa ettei kuivata nassua liikaa.. Ja sitten vielä jumppahousut Intersportista, kyllä nyt luulisi jumpan taas sujuvan kun on uutta varustetta..
 

Nyt tää lähteekin taas kaupungille, vuorossa Wanhan Ajan Käsityöläismarkkinat museokorttelissa. Tiedä mitä kaikkea sieltä löytyy.. :D

Ihanaa aurinkoista sunnuntaipäivää ♥

4 kommenttia:

  1. Oli tarkoitus myös lähteä samaiseen kauppakeskukseen täältä Lappeenrannasta, mutta laiskuus iski ;) Täytyy joku kerta tulla tsekkaaman tarjonta - näyttäisi olevan paljon kivoja liikkeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kannattaa tulla ;) Itse ainakin tykkään, kivoja kauppoja saman katon alla. Ainut mitä jäin kaipaamaan on ihanat pikku sisustuspuodit..

      Poista
  2. Voi mitä kaikkea kivaa sä ooletkaan ostanut! :)
    ÄÄÄÄK, sä sait nuo viininpunaiset housut! Nyt oon sulle kateellinen! :D Mun koko on ollut joka Cubuksesta loppu :( En silti luovuta. Hennesistä en kuitenkaan osta, kun olivat paljon ohuemman tuontuiset. Ja ihana asu sulla ♥
    Jaahas, tuota rockaholicia pitää munkin sit varmasti testata, kun parasta kuivashampoota etsiskelen. Pitääkin pistää listale ylös tai unohdan :D
    Niitä bumpitseja mäkin kaipailisin. Toimiiko tuo härveli muuten samalla tavalla?
    Ja tuo tea tree-pasuaine paketti on ollut myös harkinnassa, ehkä munkin pitää sitä kokeilla.
    Ja aamunkoi ♥ Pitääkin varmasti itsekin joskus sinne kauppakeskukseen hurautella ja sit pidetää blogimiittinki, jos kerta Karoliinakin samaa pohtii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kuule kokoja jäljellä vaikka kuin, sinne vaan shoppailemaan ;) Ja tärskyt sitten ehdottomasti! :)
      Mun mielestä noiden tukkajuttujen pitäs toimia samalla tavalla, mut siinä on vaa toi tommonen kampaosa (?) lisänä. Jäin vaan kaipaamaan sitä pienintä kokoa, se ois varmaa mun haivenille paras. Tosin, en noitakaan oo vielä saanu kokeiltua..

      Poista