keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Aamujumihöpötyksiä

Kolme aika kamalaa yövuoroa takana, nyt pää ihan jumissa. En saanut oikein minkään yön jälkeen kunnolla nukutuksi, heräsin ensimmäisen kerran 11-12 aikaan ja heti alkoi kaikenlaisia ajatuksia pyörimään päässä ettei meinannut unta enää saada, ja sainkin sen jälkeen nukutuksi enää lyhyissä pätkissä. Onneksi ei sentään ollut sitä kellojenkääntöyötä valvottavana, se se vasta kamala olisi ollutkin :S Olin ajatellut töissä kirjoitella joitain postauksia valmiiksi, mutta tämä uusi bloggeri ei siellä oikein kunnolla tykännyt toimia. Onneksi sentään sai luettua muiden blogeja, johan siellä olisi ollut kuolettavan tylsää jos ei mitään fiksua tekemistä olisi ollut tarjolla. Meillä yöt siis pääsääntösesti superrauhallisia joten aikaa surffailulle on..

Aika vähin ostoksin selvisin tällä kertaa, onneksi ;) pitäisi vähän opetella säästämään muihin juttuihin.. Ellokselta hyödynsin kaikkiin tuotteisiin käyvän -20% alen ja tilasin parit urheiluliivit sovitukseen sekä Villelle parit kauluspaidat, joulukuussa olevia häitä ajatellen. En myöskään voinut olla hyödyntämättä Nellyn tarjoamaa kymmenen euron alennusta, etenkään kun törmäsin Reetan blogissa näihin ihaniin pitsimekkoihin. Tilasin siis mustan ja sinisen, mutta toinen LÄHTEE sovituksen jälkeen takaisin.


Voisinkin tässä samalla esitellä nuo muutamat partylite ostokset, jokunen viikko sitten olin kutsuilla. Olen näitä Perhesiteitä katsellut jo monet kerrat mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt oli nämä matalat tarjouksessa joten äkkiä mulle ne, ennenkuin loppuvat. Olisin huolinut korkean ja matalan, mutta korkeat oli jo loppuneet. Kynttilät on ensimmäiset mitkä käteen osuivat, tarkoitus olisi kokeilla miten sellaiset suuret pyöreät kynttilät noihin kävisi..


Lisäksi ostin myöskin jo pitkään himoinneeni huonetuoksun. Laitoin sen vessaan, mutta meillä kun tuo vessan ovi on aina auki niin ihanasti tulee tuoksua koko asuntoon (eikä tikkujakaan ole kuin muutama). Merisuola & ajopuu oli tuoksun nimi, ihan täydellinen! On mulla aikasemminkin ollu vastaavia huonetuoksuöljyjä, jotain halpisjuttuja joissa tuoksu on kestänyt sen kuukauden. Oletan että tässä kestää pidempää..



Ulkona näköjään taas satelee lunta, voi kökkö. Vaikka onhan se kaunista, ja ihanaa kun on valoisampaa, niin vähänkö saadaan "nauttia" kauan tuosta lumesta mikäli tuo jo maahan jää..

Nyt kehittämään jotain aamupalaa, masu huutaa ruokaa!


tiistai 30. lokakuuta 2012

Viisi vee

Yara pikkuinen viettää tänään synttäreitä, neiti on ollut elämäämme sulostuttamassa jo viisi vuotta ♥

Synttäreiden kunniaksi innostuin taas katselemaan vauvakuvia, koneelta nämä söpöläiset ovat hävinneet jo aikoja sitten (kyllä tuli silloin itku kun tajusin kaikkien silloisten kuvien olevan entisiä), mutta onneksi on tuo facebuukki jonne olen aikoinani nämä kuvat lisännyt ♥ Ja onneksi olin ehtinyt myös teettää kuvat, satamiljoonaa kuvaa löytyy siis myös kotialbumista ;)

kotimatkalla. (mulla on muuten vieläkin toi takki tallella, ja käytössä! enpä muistanut sen olevan noin vanha..)
Päätin hankkia koiran asuttuani noin vuoden yksin. Kokeilin aluksi miten kotiin jäänyt kissa olisi viihtynyt kanssani kerrostalossa, mutta sanomattakin lienee selvää ettei ulkokissaksi tottunut kissa siellä viihtynt. En oikein tiedä miten päädyin koiraan, enkä toiseen kissaan, mutta niin vain kävi. Halusin pienen, helppohoitoisen rodun, mutten kuitenkaan mitään puudelia, ja netissä tutustuin eri rotuihin. Kääpiöpinserin kuvailtiin olevan iso koira pienessä pakkauksessa, ja ulkomuotokin miellytti. 

Salosta löytyi kasvattaja jolla oli pentuja piakkoin tulemassa. Sähköpostiteltiin ja sovittiin alustava varaus. Pentujen ollessa joitain viikkoja vanhoja kävin isän kanssa niitä katsomassa ja valitsemassa oman pikkuisen. Muutama viikko lisää odotusta ja saimme hakea pikkuisen kotiin, muutama päivä ennen joulua ♥


Sain itse päättää pennulle nimen, Y-pentue ei ehkä ollut kaikista helpoin. Etsin ja etsin ja etsin, halusin nimen joka on sellaisenaan käytettävä, ei kiitos siis mitää lauseita yms. Jossain netin syövereissä törmäsin nimeen Yara. Jollain ihmekielellä se tarkoitti ystävää, siinä ehkä suurin syy miksi nimeen päädyin. Ehdotettuani nimeä kasvattajalle paljastui että tällä oli jo koira jonka nimi oli Yara, mutta eri rotuinen ja eri kennelnimellä, joten ei haitannut vaikka olikin sama. Sittemmin on myös selvinnyt että Yara on suomen suurin lannoitevalmistaja ;D


Vakaana aikomuksena oli ettei neiti tule sänkyyn nukkumaan, mutta niin vain kävi jo ensimmäisenä yönä etten raaskinut olla ottamatta viekkuun. Pienenä Yara usein tykkäsi nukkua kaulan päällä, usein herätessäni pikkuinen oli tuossa leuan alla :D Välillä saatoin herätä myös siihen kun neiti nakerteli hiuksiani..


Pikkuine seepra oli pitkään lempilelu, ja taitaapa se vieläkin tuolla jossain olla tallella -muutamaan kertaan kokoon parsittuna. 

oho, henkkamaukan sivuilla sitä vaan surffaillaan.. ;)


 ♥


maanantai 29. lokakuuta 2012

Viikon liikunnat

Vähän liikuntaa, extra-paljon herkuttelua -eikö kuulostakin hyvältä?

MA: bodypump 1h
TI: -
KE: lenkki 45min
TO: -
PE: -
LA: lenkki 45min
SU: -

weheartit.com
Näinhän se olisi, mutta välillä vaan se telkku tai tietokone vetää enemmän puoleensa ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ♥




lauantai 27. lokakuuta 2012

Tiistain herkut

Tyttöjä oli kylässä tiistaina ja minä taas tietysti halusin tarjota heille kaikenlaisia herkkuja. Aina ei voi onnistua, ainakaan ulkonäöllisesti, onneksi olivat sentään hyviä :D Laitan tähän samaan nyt sata (no okei, neljä) ohjetta, sillä jos en heti näitä laita niin laittamatta jää..


Ihanan Rillan blogista törmäsin niin hyvänkuuloisiin suklaaherkkuihin, että pakko oli heti ottaa kokeiluun. Äiti tiesi kertoa että myös jossain lehdessä on ollut vastaava ohje. Omistani ei tullut kauhean nättejä, vähän samaa tyyliä kuin Rillan suloisen pikkukokin aikaansaannokset :D Mutta ai että oli hyviä! Suosittelen kokeilemaan, hieman oli sotkuista puuhaa etenkin kun kauheassa kiireessä teki, mutta oli kyllä sotkun arvoista. Ja äiti kertoi että lehdessä oli ollut vinkkinä että pikkuisen haarukan kanssa suklaaseen dippaus saattaisi onnistua hieman kätevämmin. Itsehän pyöritin ne siellä omin pikku kätösin..  tässä bonuksena se että lopuksi sai nuolla sormet ;) 


Domino-suklaatryffelit
350g Dominoja
200g maustamatonta tuotejuustoa
1 levy suklaata
koristeluun valkosuklaata

Rouhi keksit, sekoita tuorejuusto sekaan. Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa hetki ennenkuin pyörittelet siitä sopivan kokoisia palleroita. Anna palleroiden jähmettyä hetki, sulata suklaa. Dippaa pallerot suklaassa ja koristele. Yritä olla syömättä kaikkia kerralla..


Kokeilin ensimmäistä kertaa myös näitä juustopestokierteitä tehdä rullina, ensi kerralla ehkä kuitenkin niitä kierteitä.. En tajunnut että eihän ne täytteet siellä sisällä pysy, vaan kivasti levisi koko pellille. No, hyviä nämäkin kuitenkin olivat, tai sitten vieraat vaan oli ihan liian kilttejä ;) Voitaikinalevyjä kaulin hieman ohuemmiksi, lätkin valmiin pestokastikkeen ja juustoraasteen päälle, pyöräytin rullalle ja leikkelin sopivankokoisiksi paloiksi. Uunissa 200 asteessa noin 20min.

Omenapiirakkaa tein jo toista kertaa, mutta ohjetta en ole täällä tainut kertoa. Kinuskikissalta sen olen napannut, ja nousi kyllä heti mun lemppariomppupiirakaksi! Keväällä täytyy kokeilla myös tuota Kinuskikissan raparperiversiota..

Omena-ansa
Pohja:
4 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g margariinia

Puolikkaaseen pohjataikinasta lisätään:

200 g vaniljajugurttia
1 muna

Täyte:
n. 9 dl omenapaloja
2 prk (á 200 g) vaniljarahkaa
½ dl sokeria
2 munaa
 
Pinnalle:
puolet pohjataikinasta

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään, lisää sulatettu margariini. Jaa seos kahteen osaan. Sekoita toiseen puolikkaaseen vaniljajugurtti ja muna. Kaada se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja ripottele omenapalat päälle.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja lisää omenoiden päälle. Ripottele pinnalle toinen puolikas pohjataikinasta muruiksi. Paista 200 asteessa uunin alatasolla 40 minuuttia.
Tarjoile vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kera.


Tätä viimeistä en tarjonnut tytöille, vaan vein sen lomaltapaluun johdosta töihin. On muuten ensimmäinen kuivakakkuni! Ensimmäiseksi kokeiluksekseni valitsin sitruunkakun, sitruunaleivonnaiset kun on yksi mun lemppareista! suklaa-/juusto-/hedelmä-/marja-/ym.- leivonnaisten ohella ;D Tämäkin ohje on Kinuskikissalta, joten taattua herkkua! Piti itseasiassa toteuttaa tämä ensin muffineina, ja laittaa kiva creemipursotus päälle, mutta onneksi päädyin tähän helpompaan versioon. Ihan riittävästi oli leipomista noissa muissa..

Sitruunakakku

1 sitruunan kuori ja mehu
225 g voita
2 ½ dl sokeria
3 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria

Koristelu:
1 ½ dl tomusokeria
1 rkl sitruunamehua tai sitruunamehutiivistettä

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita munat joukkoon yksitellen vatkaten. Lisää sitruunan raastettu kuori. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen puristetun sitruunamehun kanssa. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla n. 45 minuuttia. Koristele tomusokerikuorrutteella.


huomasin saaneeni seuraa, ihan muuten vaan tullut pöydän alle hengailemaan..

..tai ehkä sittenkin pahat mielessä

perjantai 26. lokakuuta 2012

Lunta!

Voi rähmä, vilkaisin äskö ikkunasta ulos ja järkytyin kun huomasin siellä satavan lunta :S Hyi yök, ei vielä.. Ja mulla vielä kesärenkaatkin..


torstai 25. lokakuuta 2012

Lämmintä päälle

Vielä viime viikolla saimme lenkillä nauttia auringon aavistuksen lämmittävistä säteistä eikä ollut yhtään kylmä, mutta eilen vähän jo pihalla piipahtaessa alkoi pikkuiset tutisemaan kylmästä. Niinpä oli korkea aika kaivaa lämmikettä ylle. Onneksi vanhat fleecetakit sopivat vielä ihan hyvin :)

Itsekin laitoin pipon päähän ensimmäistä kertaa tänä syksynä, ehkä olisi pitänyt ottaa käyttöön myös alkusyksystä ostamani kauluri -koskahan olen viimeeksi sellaista käyttänyt, joskus ala-asteella? Ajattelin kuitenkin olla sen verran aikuinen jo, että voin kauluria jälleen käyttää, uskoisin sen olevan lenkillä kaulaliinaa huomattavasti kätevämpi lämmike. Niin ja kaivoinhan minä ne lähes puhkikuluneet, parilla reiällä koristetut pitkät kalsaritkin jo käyttöön ;) Kauhistuttaa muistella kuinka yläasteaikoina, oli pakkasta kuinka paljon vaan, oli jalassa pelkät farkut. Hrr. Ja pyörällä kouluun, matkaa semmoset viitisen kilometriä. Hyi.  Onneksi tästä olen päässyt yli jo useita vuosia sitten, nyt en tiedä kalsareita parempaa :D Mutta kuinkahan paljon sitä talvella pitää päällensä pukea kun nyt jo tässä tilanteessa.. Odotan todella innolla.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Suuri, pieni, käyrä, muuten vain hieman outo -kaikki yhtä hyviä

Lomaviikolla tuli taas mässyteltyä oikein kunnolla, plus eilinen vielä päälle.. Uh ja huh, kyllä housun kaulus taas kiristää :S Tosin se saattoi kiristää jo ennen viime viikkoakin :D Mutta kuitenkin, pitäisi taas yrittää vähän katsoa mitä suuhunsa pistää. 

Vihanneksia! 


Porkkanasato on korjattu jo joitain viikkoja sitten, ihan innosta hihkuin kun maasta näitä kiskoin, ylpeänä sadostani :D 


Joukkoon mahtui todella isoja ja ihan pikkuruisia (en sitten kuitenkaan raaskinut harventaa riittävästi ;)), käyriä ja ihmeellisiä mutaatioita. Mutta kaikki tulee käyttöön, meillä ei noi laatukriteerit ole niin justiinsa.


Koiratkin tykkää rouskutella porkkanoita, kesällä piti välillä olla tarkkana ettei hae suoraan maasta evästä :D


Maistuu niin raasteena kuin mikroporkkanoina, ja tietysti ihan sellaisenaan. Saiskohan näistä vielä jouluksi porkkanalaatikon.. Nam. Porkkanaletutkin olisi aika hyviä, en vaan koskaan ole niitä tehnyt. Kellään hyvää ohjetta?


tiistai 23. lokakuuta 2012

Viikon liikunnat

Tajusinpa tässä kun koko ilta tuli mätettyä kaikenmoisia herkkuja että viime viikon liikunnat on vielä julkaisematta. Sitten voikin kömpiä nukkumaan, jotenkin loman jälkeen suoraan aamuvuoroon ja herätys 5:10 tuntui aika rankalta.. :S Huomenna taas jo pirteämpi! ;)

MA: bodypump 1h
TI: -
KE: cxworx 30min
TO: lenkki 45min
PE: - (messuilla käppäilyä muutama tunti)
LA: -
SU: -


kuva weheartit.com


maanantai 22. lokakuuta 2012

Loman kohokohdat

Helsingissä vietetyt päivät oli kaikenlaista ohjelmaa täynnä. Hiustenvärjäys, kauneusmessut, yllärrisynttärijuhlat Satun puolisolle, ostosreissu. 

Kauneusmessuilla käytiin perjantaina, pyörittiin siellä monta tuntia. Kamerakin oli mukana mutta kuvia löytyy tasan nolla.. Mukaan lähti muutama puteli Acon tuotteita muutamalla eurolla kipale, hopeakoruja ja Inglotin luomivärejä.  Vähän jäin kaipaamaan esim. Lumenea ja Nikea, niiltä olisi varmaan tullut tehtyä muutamat hankinnat lisää.


Inglotin luomivärejä olen käynyt aikaisemminkin muutaman kerran tutkailemassa, mutta valinnanvaikeus on saanut jättämään ostokset tekemättä. Viikonloppuna näitä vähän jo testailinkin, yllättäen muut värit tummaa ruskeaa lukuunottamatta onkin tosi vaaleita, täytyy ehkä hakea Veturista täydennystä joku päivä ;)  Noita ihania hopeakoruja olisi ollut vaikka miten paljon, oli melkoisen vaikea valita mitkä ostaisi. Näitäkin joutuu ehkä joskus hankkia lisää, muutama jäi mieleen kaivelemaan.. Mutta tosiaan, näin vähäisillä ostoksilla messuista selvisin. Tai no, metrilakua piti tietysti ostaa mutta ne on enää muistona vyötäröllä.. Kuvista puuttuvat myös messujen paras osuus; ilmaiset tuotenäytteet ;)

Myyrmanniin hurautettiin lauantaina ihan vaan Kookengän -20% tarjouksen vuoksi. Kun ei täällä meillä eikä Kampin liikkeessä ollut kokoja.. Onneksi siellä oli :) Nyt ei enää tarvitse haikailla Varlynien perään, kun on ihan omat sellaiset. Yllättäen päädyin tuttuun ja turvalliseen mustaan ;)

 
Yllättäen Skopunktenistakin löytyi kivoja kenkiä, jotka oli pakko saada, joten pikaisen ostosreissun saldo oli kolmet kengät (hupsista) sekä Cubuksesta vielä mustat housut. 


Lauantain yllärisynttärijuhlinnat Satun puolisolle onnistui täydellisesti, juhlakalu ei osannut epäillä mitään. Satu oli varannut pöydän Kokomosta, jossa herkuteltiin isolla porukalla, ja loppuilta juhlittiin Le Bonkissa. Kiva ilta!

 
Uusista hiuksista ei vielä ole yhtään kunnollista kuvaa, mitä nyt hieman jo edellisessä postauksessa tuo samainen kuva vilahteli.. Itsestä nämä tuntuu tosi tummilta ja hetki meni että tottui muuttuneeseen peilikuvaan, mutta aika vaaleat nämä vielä taitaa olla :D 

Nyt pitäisi kääriä hihat ja laittaa jauhot pöllyämään. Huomenna on Aloevera -kutsut tässä meillä ja pitäisi tytöille vähän herkkuja leipoa :) Siivousta unohtamatta.. Aamulla piti herätä suht ajoissa jotta siivoukset olisi tullut tehtyä jo heti aamusta, mutta niin vaan uni vei voiton.

Ihanaa alkanutta viikkoa ihanat!

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kotona taas

Kassit purettu ja hetki ihmetelty uusia ostoksia.  
Jotenkin kummasti lähtiessä kasseja oli yksi ja kotiinpalatessa kaksi..
Pesukoneet laitettu pyörimään.
Yöpuku päälle ja koirat kainalossa sohvan nurkkaan.
Huomenna tiedossa roppakaupalla siivousta ja leivontaa,
mutta aamulla saa onneksi vielä nukkua pitkään.
Reissussa oli ihanaa mutta ihana olla kotonakin ♥


lauantai 20. lokakuuta 2012

Täsmäisku

Alle tunnin täsmäisku Myyrmannin kauppakeskukseen tuotti varsin hyvän ostossaaliin :)
Illalla ulos hyvässä seurassa <3


torstai 18. lokakuuta 2012

Oraalinen vaihe

Kassiin pakattu ihan liikaa kaikkea. 
Junalippu tilattu. 
Matkalukemista varattu. 
Koiria halittu varastoon. 
Loppuviikon vietänkin mitä parhaimmassa seurassa.
♥♥♥ 

ne vapun jääpalat = jäädytetyt vesi-ilmapallot

tiistai 16. lokakuuta 2012

Sekalaisia ostoksia

Pahin ostosmania on onneksi vähän laantunut, mutta on tässä viime aikoina joitain hankintoja tullut tehtyä. Tänään poikkesin taas kenkäkaupassa ihailemassa talvikenkiä, ja pois lähdinkin sitten kassan kautta. Ette varmasti kyllä arvaa mitkä sieltä kotiutin;) 

Mutta ensin vähän näitä muita. Hennesiltä olen kytännyt sata kertaa ihanaa statement kaulakorua, niin netistä kuin liikkeistäkin, ja aina se on ollut loppuunmyyty. Netissä pari kertaa sen ehdin saada ostoskoriin, mutta sitten kassalla myytiin ei oota. No, nyt vihdoin ja viimein onnistuin sen nappaamaan, ja samaan tilaukseen meni sitten pari muutakin juttua. Ihana hihaton pusero jotenkin yllättäen herätti kiinnostuksen pitsiensä ansiosta, tää onkin mulla ensimmäinen laatuaan, hihaton kauluspaita. Kuten muuten on tuo kaulakorukin ensimmäinen tuommoinen iso. Ja paksu valkoinen neuletakki, joka onkin käytössä jo osoittautunut todella lämpimäksi! 


Meillä on tammikuussa tulossa pikkuinen kylpyläreissu ja jotenkin en vaan bikineissä kehtoo siellä kekkuloida. Niinpä ostin ihan tuosta meidän omasta pikkuisesta s-kaupasta tämmöisen toppimallisen kaksosasen uimapuvun :D En oo muuten ikuna ollu kylpylässä, paitsi joskus muksuna Serenassa mutta sitä ei lasketa kun en kunnolla edes muista. Jänskää :D

Ja ne kengät. Ette kyllä arvannu oikein, valitettavasti. Vagabondit jäi vielä hyllylle, mutta en voinut vastustaa kun huomasin nämä alkuaan yhdeksänkympin ulkoilukengät alle puoleen hintaan. Vettäpitävät ja lämpimät, tervetuloa loskasäät!!  
Tämmösiä mulla ei oikeesti ole joten nämä tulee ihan oikeesti tarpeeseen. Oikeesti.


Semmosia pikkuostoksia. Lomapäivät on kyllä menny hirveessä hujauksessa, huomenna jo keskiviikko :o. Mutta mukavata on ollut :) Torstai-illalle sitten onkin jo junalippu tuonne suureen kaupunkiin, ihana päästä pois kotoa :D

maanantai 15. lokakuuta 2012

Lauantai-illan asua ja viikon liikunnat

Tämmöisissä vermeissä kävin lauantaina parin tyttösen kanssa syömässä ja maistelemassa pari drinksua. Paita on kesäinen löytö kaverin kirpparikasasta, ja nyt ekaa kertaa päällä. Kovin siitä tykkäsin, tattista vaan ;)



Kohta pitää kyllä nahkatakki heittää talviteloille, hrr.

Loman missio nähdä ystäviä alkoi siis hyvin, heti alkuun tapasin tapasin kaksi :) Keskiviikolle on sovittu myöskin tärskyt parin kanssa, ja ehkä tänään tai huomenna pääsen vielä yhden luo kyläilemään. Loppuviikko meneekin sitten ihan parhaassa seurassa ♥

Tänään ehkä pitäisi tehdä jotain hyödyllistäkin, vaikkapa kavaa ne talvivaatteet esille ja siirtää kesähepenet syrjään. Mutta jospa hetken kuiten vielä bloggailen ;) 


Ja ne viime viikon liikunnat..

MA: cxworx
TI: lenkki 30min
KE: -
TO: kahvakuula 45min, venyttely 20min
PE: -
LA: lenkki 30min
SU:-

Oon kyllä niin tykästynyt tuohon cxworxiin, suosittelen!

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Dance

Ois ihanaa ostata tanssia. Tykkään tanssimisesta, ja etenkin nuorempana saattoi koko baari-ilta vierähtää tanssilattialla hytkyen :D Siksipä Dance kuuluukin lempiohjelmiini, ellen näe sitä telkusta niin täytyy käydä katsomassa netin kautta sitten, kuten tein eilen. Ootteko te kattoneet? Onhan noita muitakin tanssiohjelmia, tälläkin hetkellä telkkarista tulee ainakin Tanssi peppu pieneksi ja Tanssii tähtien kanssa, jotka katon jos sattuu telkkari olemaan auki, mutta niillä ei niin väliä vaikka näkemättä jääkin.
Mutta Dance, vau. Pakko katsoa joka viikko. Aivan upeita tanssijoita! Ensimmäisten jaksojen perusteella  ääneni menisi nuorelle, söppänälle Jeffreylle (jos siis äänestäisin :D ).

Ainakin Jeffreylle ja tämän parille Kiiralle on sattunu hyvät tanssit, viime viikon Jazz ja tämänviikkoinen Locking on viihdyttävää katsottavaa :)  Tekniikastahan en ymmärrä hölkäsen pöläystä, ihan fiilispohjalla mennään. Ja näissä on hyvä fiilis, alkaa tanssijalka vipattamaan itselläkin. Pääsisköhän sitä vaikka ens viikonloppuna itsekin tanssilattialle hytkymään :D

Muidenkin parien upeat tanssit löytyvät nelosen sivuilta!

Flash toistinta ei löytynyt.  
Flash toistinta ei löytynyt.


torstai 11. lokakuuta 2012

Varlyn vol2

Mietiskelin jokin aika sitten Vagabondin Varlyn -kenkien kahden eri mallin välillä, kumpi olisi kivempi. Vielä on Varlynit ostamatta, mutta sovittelemassa olen käynyt pari kertaa ja netissä metsästänyt josko tulisi alennuksia vastaan. No, ei ole tullut mutta eilen törmäsin Zalandon nettisivuilla johonkin joka laittoi mietiskelyt uuteen uskoon. Vielä vähän erilaiset Varlynit, joka ei mallinsa puolesta vedä vertoja aikaisemmille, mutta toi väri!! 


Ohmy, voisinko saada jostain ylimäärästä rahaa jotta voisin ostaa sekä nämä että ne mustat?

Miniompelukone

Sitä mä olisin hullareilta lähteny hakemaan :D Oisko vähän kätevä! Tämä ei edes olisi ollut mikään hetken päähänpisto, vaan olen jo pidempään miettinyt että ompelukone olisi kiva/hyvä/tarpeellinen omistaa mutta kun ovat niin pahuksen isoja. Ainakaan minä en ennen hullareiden kuvaston selaamista ollut törmännyt tämmöiseen miniompelukoneeseen, ootteko työ?  Myöskään nyt kun olen nettikauppoja selaillut ei ainakaan noista peruskaupoista vastaavaa löytynyt..


Vielä huominen Tyhy-päivä ja sitten oon lomalla, jej. Suuria suunnitelmia ei ole, eihän sitä viikossa nyt ihan kauheasti ehdikkään, tarkoitus olisi nähdä kavereita ja loppuviikosta mennä Helsinkiin ystävän luo pariksi yöksi kyläilemään, ohjelmassa hiusten värjäystä (jänskättää!! ;) ), vähän juhlimista ja ehkäpä kauneus- ja terveysmessuille menoa :)

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ammattilaisen kasaama

Meillä tuo pikkueteinen on vielä lähes kokonaan siinä kunnossa missä se oli ostettaessa. 
Ihana vihreä lattia, vaalean lilat seinät ja kukkaboordi katonrajassa, nam. 


Me ollaan vain siirretty sieltä yksi hutera hylly varastoon ja laittaneet (btw, ihan itse porasin betoniseinään ruuvinkolot! ;) ) pari naulakkoa seinälle. Tähän asti eteisessä on ollut isäni tekemä puinen arkku, mutta jokin aika sitten siirsin sen olohuoneen puolelle ja tovin sain tässä pähkäillä mitä hittoa sen jättämään rumaan koloon laittaisin, edes jalkalistoja ei ollut. Nytpä sitten viimoisella Lidl-reissulla sattumalta löysin ratkaisun ja pikkuruinen kenkäkaappi lähti kotiin kolmellakympillä. 



Meillä ei juuri muut kuin pizzakuskit ja harvemmin käyvät vieraat käytä etuovea, muut osaavat tulla takapihan puolelta jota itsekin aina käytämme, mutta halusin silti että eteinen olisi edes vähän laitettu. Vielä en tiedä säilytänkö kaapissa kenkiä vai mahdollisesti jotain muuta, mutta ainakin pitää muistaa olla varovainen laatikoita avatessa ettei koko hökötys mene nurin, sillä ei viitsitty laittaa sitä mitenkään seinään kiinni.

Hitsiläinen mua muuten harmittaa, selasin yöllä Hullujen Päivien kuvastoa ja ajattelin että sinne täytyy mennä kun nyt kerta Hesaan oon menossa. Kunnes nyt herättyäni tajusin että Hullarit on nyt ja minä Helsingissä vasta ensi viikolla! Hmph.

tiistai 9. lokakuuta 2012

Koti

Porukat on väläytelleet muuttojuttuja jo jonnin aikaa mutta nyt olivat käyneet jopa joitain asuntoja katsomassa. Olin itseasiassa itsekin paria katsomassa, ihan vaan uteliaisuuttani ;D Mutta siis, mikäli ne oikeesti meinaa muuttaa tarkoittaa se sitä että mun lapsuudenkoti olis uusia asukkeja vaille. 
Ehkä vähän tekis mieli ostaa se.. ;)


Tuohon eteen tekisin tooosi ison terassin ja sisältä vähän seinää nurin ja uutta pintaa joka paikkaan jajaja.. Paha vaan etten oikee raaskisi tästä omastakaan luopua.. :/ Voisko omistaa kahta taloa? Onhan niillä rikkaillakin kaupunkikoti ja maaseutukoti :D

maanantai 8. lokakuuta 2012

Viikon liikunnat ja maanantaita

Mihin nää viikot oikein katoaa, jos ei sitä muuten tajua niin viimestään aina maanantaina kun muistaa että taas on aika koota edellisen viikon liikunnat kasaan vaikka ihan vasta sen viimeeks tein. Mulla kun ei edes noi viikonloput niin viikkoa rytmitä, nytkin meni koko viikonloppu iloisesti töissä, perjantai ja lauantai iltavuoroissa ja sunnuntai aamuvuorossa.

Mutta siis nämä liikunnat.

Ma: bodypump 1h
Ti: lenkki 30min
Ke: cxworkx 30min
To: -
Pe: lenkki 30min
La: -
Su: -

 Pitäisköhän alkaa pitää vastaavaa kirjaa herkuista, jos se vähän hillitsisi sitä syömistä :D Oon nyt taas yrittänyt jättää herkuttelut viikonlopuille, mutta nytkin tuli herkuteltua lisäksi  keskiviikkona kun äiti kävi kahvilla ja torstaina kun kaveri oli kylässä, sekä viikonloppuna (joka mulla on pe-su, ville sitä kovasti kritisoi väittäen ettei perjantai vielä kuulu viikonloppuun :D ) tietysti myös. No, jospa tää oli vaan tämmönen spesiaali-viikko ja nyt alkava menisi sen suhteen taas vähän paremmin. Hah.

Tänään onkin sitten vapaapäivä. Tarkoitus olisi pyörähtää vähän kaupoilla sekä samalla reissulla jumpalla. Aamun kuitenkin aloitin rakennuspuuhissa. Kävin perjantaina työmatkalla Lidlissä, kun mainoksessa oli ollut kaikkea kivaa tyrkyllä. No, en kyllä enää parkkipaikalle kurvatessa edes muistanut minkä perässä sinne menin, en ainakaan sen jonka kanssa sieltä ulos tulin :D
 
 
Vähän nauratti tämä ohjeen mukana tullut varoitus. Mutta mähän nyt melkein oonkin  ammattilainen kasattuani lähes kaikki kotimme mööpelit. Eikä mikään ole vielä hajonnut, paitsi sohva mutta se ei olekaan mun kasaama ;)




 

perjantai 5. lokakuuta 2012

Ikea-haaste

Janet muisti minua Ikea-haasteella, ja sainkin aikamoisen Ikea-kuumeen aikaiseksi kun nettisivuilla kolmea suosikkituotetta etsiskelin. Että kiitti vaan! ;)

- Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta
- Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan "The hitti".
- Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin

Kaksi ekaa oli ihan helppoja, sillä niiden hankkimista olen jo pidempää suunnittellut; sohvapöytä ja valkoiset kaapinovet keittiön kaappeihin. Tosin ne kaapit on edelleen mittaamatta, joten en tiedä onko siellä edes sopivan kokoisia ovia tarjolla. Kolmannen kanssa olikin sitten jo vähän miettimistä, mitään kun ei tällä hetkellä oikein tarvisi. Sitten keksin, Villen huoneeseen olisi ihana saada uusi työpöytä. Expeditin työpöytä-hylly -settiä olen joskus aikaisemminkin tiiraillut sillä silmällä, mutta jäänyt sittemmin unholaan. Nyt se on näistä kolmesta se, joka eniten tekisi mieli kotiin hakea. Epäilen kyllä ettei tämä Villelle kelpaisi ;)



"The hitti" olikin vähän vaikeampi keksiä, ensimmäisenä tuli mieleen Janetinkin veikkaus, eli Ektorp -divaani, mutta en nyt samaa viitsinyt laittaa joten laitetaan sitten tämä, Foto kattovalaisin alumiinisena. Kelpaisi ainakin mulle ;)

Haasteen laitan eteenpäin  
Maijalle
Rimmalle
Reetalle
sekä kaikille muille jotka sen haluavat tehdä