perjantai 9. toukokuuta 2014

Taas koukussa - iHerb

Milloin se on jokin nettipeli, milloin kirja tai jokin muu - vähän väliä olen johonkin koukussa. Tällä hetkellä voisin sanoa olevani jonkinlaisessa koukussa iHerbiin. Siellä on niin paljon kaikkea, ja koko ajan tulee vastaan uutta jota tekisi mieli kokeilla. Itse sivustohan on ihan hirveä, enkä varmaan osaisi ostaa mitään ilman suosituksia, joten etsiskelenkin tuotteita lähinnä blogeista ja lisäilen kiinnostavimmat omalle toivelistalle (joka kasvaa kasvamistaan).

Tästähän on jo tovi kun täälläkin harmittelin etten saa iHerbistä mitään tilattua, kun ei oo luottokorttia. Joku vinkkasi että electronillakin saisi tilattua, mutta ei onnistunut meikäläisen kortilla, liekö siinä joku esto päällä kun ei onnistu muissakaan nettikaupoissa. Mutta mitäpä muistinkaan, mullahan on S-bonus kortissa VISA!! 

Siitähän se riemu repesi.

Tilauksia on pitänyt tehdä useampi, sillä muuten tullissa saattaa käydä hassusti. Onneksi postarit on ihan edulliset, etenkin kun ottaa sen halvemman kyydin, joka tosin tietysti kestää sitten kauemmin. Ensimmäisten pakettien kohdalla menikin useampi viikko ennenkö sain hyppysiini, mutta nyt kaksi viimeisintä on tullut aika haipakkaa, vähän reilussa viikossa.

Minähän en mitään sen kummempia kosmetiikka-analyyseja harrasta vieläkään, se on joko että tykkään tai en, mutta näytetään nyt kuiten mitä kaikkea olen sieltä tilannut ja ehkä muutama sananen päälle. 


Hiustuotteita on tullut tilattua paria sorttia. Ei ne ihmeitä oo tainu hiuksille tehdä, mutta koska ei myöskään oo huonolta tuntunu niin mikäjottei mene käytössä, ja varmaan tilaan uusiakin, kokeilumielessä tosin vaihdan merkkiä. Etenkin Giovanni tuntuu hyvältä, myös hiuslakka pelittää ainakin näin kotitukkaan. Samalta sarjalta on myös ihokuorinta, ja se onkin yksi lempparituotteista näistä.

Ihoöljyä tuli ihan vahingossa noin jäätävän iso pullo, itsekin ihmettelin että mitä hittoa sitä on tullut tilattua kun paketin avasin. Tarjolla oli isompaa ja pienempää pulloa, ja kuvittelin että ne pienet on sellaista matkakokoa. Lukeehan se koko siinä ihan selkeesti, mutta ei vaan jotenkin mennyt perille ;)  Nyt mulla sit on tommonen perhepakkaus, lähes puoli litraa. Saattaa mennä tovi ennenkö pääsen tilaamaan muita toivelistalla lymyileviä ihoöljyjä..

Huulirasvoja tulee tilattua jottei jää paketti vaan vajaaksi ;) Sierra Beesit on näistä kolmesta merkistä, mitä olen tilannut, niitä suosikkeja. Eikä ole hinnalla pilattu.

Harmaa sieni lupaa puhdistaa kasvot ilman pesuainettakin, ja olenkin ottanut sen osaksi aamupesuja. Vaikutuksista en tiedä, mutta ainakin kasvot tuntuvat ihanan pehmeiltä käytön jälkeen. 

Kesän jälkeen olen käyttänyt dödöä vain harvakseltaan (sori kaverit ;D ), kun kainalot alkoivat yhä useammin tuntua kuivilta ja kutisevilta. Nytpä päätinkin kokeilla tuommoista kristallikivi-dödöä nestemäisessä muodossa, ei menisi montaa euroa hukkaan vaikka olisikin ihan susi. Mutta positiivisesti olen yllättynyt kuinka hyvin se toimii ainakin näin perusarjessa.

Biotiinia tilasin, koska on paljon halvempaa kuin suomessa. Ainut vaan että kapselit on ihan hirveen kokosia mölliköitä :/ , eli seuraavaksi joko toista merkkiä tai sitten takaisin vanhaan tuttuun kaupasta saatavaan.

Cocoa butter -voidepuikko tuntuu toimivan aika tehokkaasti kuiville kantapäille, näiden lisäksi sitä voisi käyttää melkein mihin tahansa. Heh, otettuani tuon käyttöön ihmettelin kuin se on niin tutun tuntuista, mutta mullahan löytyy samaa tavaraa jo ennestään kaapista, BodyShopin versiona :D Eipä vaan oo tullut mieleen sitä laittaa kantapäihin, enkä kyllä laita jatkossakaan ;)

Uusimmassa, vasta tänään tulleessa paketissa oli huonetuoksu, musta palasaippua ja Aatulle pesuvaahto, joten niistä en osaa sanoa muuta kuin että ainakin nuo kaksi ensimmäistä tuoksuu melkoisen hyvälle. Pesuvaahdon otin tuoksuttomana, ja senhän nyt tietää ettei se ainakaan hyvälle tuoksu..

Toivelistalla siis on jo vaikka mitä ja koko ajan tulee uutta, jotka olisi kiva tilata. Mutta silti kyselen oisko teillä jotain suositella listan jatkoksi?

Ja nyt, jos olet jaksanut lukea tänne asti suosittelen lukemaan myös tämän pienen präntin; kaikkien tähän postaukseen 14.5 klo 12 mennessä kommentoineiden lukijoiden kesken arvon muutaman iHerbistä tilaamani tuotteen, pysyköön itse putelit vielä salaisuutena ;) Anonyymit muistakaa nimimerkki, huutelen täällä voittajalle kun arvonta on suoritettu.

11 kommenttia:

  1. Visa Electroniin käsittääkseni pitää määrittää joku nettiosto-ominaisuus (en osaa sanoa miten kun en semmoista omista, mutta sillä ostaminen iHerbistä kyllä onnistuu).

    Minun blogissani on paljon iHerb-asiaa ja suosituksia/kokeiluja, tervetuloa lukemaan!

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

    On siellä sitten kaikenlaisia muitakin asioita - tärkeitä sellaisia yleensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy selvitellä tuo korttijuttu, vaikka toisaalta ehkä ihan hyv ettei siinä moista ominaisuutta olekaan :D
      Blogiasi kyllä lueskelen mutten ole vanhoihin postauksiin vielä kerinnyt perehtyä, täytyykin joku kerta kun on luppoaikaa tulla etsimään iHerb-jutut :)

      Poista
  2. Mulla ainakin on sellaisia kausia, kun tulee hirveesti tilailtua kaikkea...sitten se vähäks aikaa rauhoittuu kunnes räjähtää taas käsiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla meni tässä aika pitkään aika kivasti näiden tilailujen kanssa, mut nyt sopivasti tähän hoitovapaan alkuun sit taas pääs kunnolla vauhtiin :D

      Poista
  3. Enpäs ole ennen moisesta kuullutkaan. Tuo sieni kuulostaa mielenkiintoiselle! Eihän noi toimitusajatkaan ihan kamalille kuulosta, jos ei oo ihan kauhea hätähousu :D

    -Maistu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihan suosiolla otan sen pidemmän ja halvemman toimitusajan, kun ei noiden kanssa mikään kiire oo :) Sieni on tuntunut kivalta käytössä, ja käsittääkseni niitä on olemassa useampaakin eri laatua, iHerbissä tarjolla tosin vaan kahta, tuo syväpuhdistava ja oiskohan toinen ollut herkälle hipiälle.

      Poista
  4. Huulirasvoja ei oo koskaan liikaa :D

    VastaaPoista
  5. Vielä viimeisellä hetkellä ehdin mukaan. Nyt jo arvonnan sisällönkin spotanneena. Iiiikkkk. Arpaonnea minulle ;)

    -Jennaliini

    VastaaPoista
  6. Vitsit, mä en ole vielä uskaltautunut iHerbin sivuille. Mulla kun on muutekin niin paljon kaikkia tilattavia joka paikasta. Rahaa menee, muttei kuitenkin tuu tarpeeks :D Kivoja juttuja hän on ostanut! Ai että sylettää tuo arvonnan ohimeneminen :p

    VastaaPoista