torstai 11. joulukuuta 2014

11 tavaraa, jotka naisen tulisi omistaa

Janet kirjoitteli reilu vuosi sitten blogissaan Iltalehden jutusta, jossa käytiin läpi mitä jokaisen parikymppisen naisen tulisi omistaa. No, minäpä innostuin tästä kanssa, mutta jäi vähän kesken ja nyt löysin tämän luonnoksista. Joten katsotaanpa nyt montako näistä multa löytyy :D
On tavaroita, jotka jokaisen yli parikymppisen naisen tulisi omistaa.
Joihinkin vaatteisiin ja esineisiin sijoittaminen kannattaa, sillä niistä on iloa moniksi vuoksiksi eteenpäin.
1. Istuvat rintaliivit Hyvät rintaliivit istuvat täydellisesti eivätkä hajoa pesukoneessa. Jos olet koskaan investoinut hyviin rintsikoihin, tiedät minkä eron ne tekevät esimerkiksi siihen, kuinka vaatteet istuvat päälläsi.
        -Oon kyllä niin onneton liivien ostaja, samoilla mennään vuosikausia, ja nekin yleensä ihan vaan Hennesin valikoimasta. Joskus pitäisi panostaa ja ostaa ihan liikkeestä, tuntuu vaan niin suurelta summalta laittaa alusvaatteeseen monia kymppejä. Onneksi tuota rintavarustusta ei ihan kauheesti oo niin ehkä se vähän antaa anteeksi halpisliivit ;) Ja nyt olen voinut käyttää hyvänä tekosyynä oston lykkäykseen raskautta ja imetystä ja taas raskautta ja kohta taas imetystä ;D
2. Käsilaukku Osta kiva laukku. Älä missään tapauksessa tyydy mihinkään ilmaisversioon, jonka sait kaupan päälle jostain.
      - Kiva käsilaukku löytyy, mutta haaveissa toki on vieläkin kivempia ;) 
3. Musta bleiseri Tähän kannattaa sijoittaa rahaa. Vaikka mielesi tekisi hankkia tämä jokanaisen perusvaate halpisketjun liikkeestä, osta mieluummin korkealaatuinen tuote. Kun huolehdit bleiseristäsi asianmukaisesti, voi käyttää sitä vuosikymmeniä. Tämä vaate toimii hyvin muun muassa työhaastatteluissa.
     - Juu on, tosin niitä halpisketjujen versioita. Kyllähän sellainen laadukaskin kelpaisi.
4. Ylellinen yöasu Vietät paljon aikaa sängyssä (etkä välttämättä yksin), joten hanki itsellesi kaunis ja laadukas yöasu, äläkä nuku nuhjuisessa vanhassa t-paidassa.
         - Hmm..mitä vikaa porkkanoissa on? :D Eli ei, ei mulla ole ylellistä yöasuakaan. Toki vähän parempiakin löytyy kuin porkkanat, pari mekkoakin jopa ;) (Mikä muuten katsotaan  ylelliseksi yöasuksi??)
5. Käytännöllinen kalenteri Jokaisellahan melkein on iPhone, johon tallentaa menot. Mutta kalenteriin ylöskirjoitetut menot tuntuvat tärkeämmiltä ja pysyt kartalla, mitä olet sopinut.
         - Kalenteri löytyy, ja ilman en kyllä pysyis yhtään kartalla missä mennään. Tarpeeksi pieni että kulkee laukussa mukana eikä paina liikaa, mutta mahtuu merkitsemään menot. Puhelimen kalenteria ei juuri tule käytettyä. 

Kollaasia tehdessä tuli mieleen että nämäkin olisi ihan kivasti käynyt joulutoiveista ;)
6. Järkevät korkokengät Hanki ainakin yksi pari korkokenkiä, joilla pystyt todellisuudessakin kävelemään.
      - Vagabondit ovat osoittautuneet tälläisiksi. Tosin niissähän on kiila joten lasketaanko niitä? Piikkikoroilla en varmaa pysyisi edes pystyssä enää.
7. Valkoinen t-paita Valkoinen paita lyhyillä hihoilla kuuluu joka naisen vaatekaapin perusvarustukseen.
      - No eipä muuten taida löytyä meikäläisen vaatekaapista. Toppeja kyllä mutta ei t-paitaa, ja topitkin alkaa olla parhaat päivänsä nähneitä. Kevään ostoslistalle hop!
8. Pikkumusta Pikkumustamekko on ehdoton hankinta. Osta sellainen, jossa viihdyt tilanteessa kuin tilanteessa.
      - Mustia mekkoja on mutta en miellä niitä pikkumustiksi. Tämäkin asia johon olisi ihana vähän panostaa ja ostaa kunnollinen, vuosia kestävä laatumekko.
9. Hiusharja Teininä saatoit kulkea ympäriinsä takkutukka-lookissa, mutta aikuiselle naiselle se ei vain sovi. Usko pois, suoraan sängystä nousseen näköisenä kuljeskelevaa ei arvosteta.
     - On! Eri asia muistaako sitä aina käyttää.. tai vaikka muistaisinkin niin ei kai olisi pahitteeksi jotain muutakin noille hiuksille tehdä kuin vain harjata.
10. Hienot aurinkolasit
Ne saavat sinut näyttämään hyvältä. Kaiken lisäksi kalliit aurinkolasit suojelevat silmiäsi auringolta.
      - Nää on mun ikuinen murheenkryyni, kun tuntuu ettei mitkään sovi :/ . Pitäisi jälleen panostaa ja ostaa yhdet omilla vahvuuksilla, niin voisi käyttää autoillessakin.
11. Täydellinen kosteusvoide Hanki sellainen voide, joka todella tekee työnsä eikä saa ihoasi näppylöille.
        - Tällä hetkellä tuntuu molemmat, päivä- sekä yövoide, hyviltä. Päivällä Acon voide joka tullut livboxista, jonka jälkeen tosin palaan vanhaan tuttuun biothermiin, ja yöllä iHerbistä tilattu Giovannin voide, joka tosin ollut niin lyhyen aikaa vasta käytössä että saattaa vielä mieli muuttua :D

Eipä niitä montaa ollut. Onneksi on vielä muutama vuosi aikaa olla parikymppinen ja nämä hankkia ;)

6 kommenttia:

  1. 1, 3, 4,7 ,9, 10 ja 11 puuttuu :D Että ei kovin mainiosti mene täälläkään :D

    VastaaPoista
  2. Tässä aikani kuluksi vastaan minäkin tähän haasteeseen, aivan sinun iloksesi :D

    1. Enpä ole koskaan satsannut rintaliiveihin niin noviisina en tiedä tästä paljon puhutusta laadun erosta. Mukana tämä varustus "roikkuu" Seppälän liiveissäkin, hahah.

    2. Olen ostanut kivan laukun, ehkä useammankin ja jonkun toisen mielestä muutaman liikaa, mutta kyllähän ne varsinaiset valioyksilöt vielä unelmien puolella liitää.

    3. En taida olla mustien bleisereiden fanikaartia, koska jos johonkin satsaisin niin olisi se ehdottomasti ennemminkin valkoinen. Tähän hätään mustina palvelee paremmin kuin hyvin ketjuliikkeiden anti.

    4. Ylellinen yöasu? Hahahah, etsinnässä on ollut, mutta mikä se sellainen on, jossa yhdistyy ylellisyys, mukavuus, tyylikkyys ja ehkä ripaus oikeanlaista sähäkkyyttä? Kotioloissa muistutan nuhruisine collareineni ja ylisuuressa t-paidassa pikemminkin pulimummoa.

    5. Kalenterin käytöstä ei ole mitään käsitystä. Se on kautta vuosien jäänyt tammikuun tähdenlennoksi ja kirjaamiset loppunut jo helmikuun valjetessa. Sähköistä kalenteria käytän työasioissa, mutta kaiken muun arkistoin päähäni. Ihmeen hyvin olen toistaiseksi pärjännyt sovituissa asioissa, heh.

    6. Nämä käytännölliset korkokengät mulla on hanskassa. Tasan tarkkaan sen yhden parin verran, jotka nekin olivat pitkällisen etsinnän tulos!

    7. Valkoinen t-paita nousi viime kesänä komeroni klassikoksi! Sama malli samassa valkoisessa värissä x3.

    8. Pikkumusta, AMEN! Eilen jo tovin kärsin asukriisistä tämän illan pikkujouluihin, kunnes löysin jo neljä vuotta palvelleen aarteeni. Jälleen kerran musta kotelomekko pelasti minut. Klassista, ajatonta, aina-joka-tilanteeseen-sopivaa!

    9. Hiusharja löytyy, mutta se on varmaan ainakin kymmenen vuotta vanha ja piikit harvenee vuosi vuodelta. Toivottavasti hiuksille ei käy samoin.

    10. Tässä kohtaa allekirjoitan väitteen, että laadukkaat optikolta ostetut aurinkolasit myös antaa aivan erilaista suojaa silmille. Muutamat näitä siis jo omistan ja taitaa kuulua lempiasusteisiini, joten eiköhän sekin kokoelma kerran kesässä saisi karttua.

    11. Rasvoilla läträily ei kuulu suosikkeihini. Onneksi jonkun toimesta olen kuitenkin hipiääni hellinyt viime aikoina vartaloöljyllä, kiitos Maisa :) Seuraava putilo voisikin olla jotain ryppyjä ehkäisevää silmänympärysvoidetta.

    Siinähän sitä oli! Muutama kohta taisi tältäkin "aikuiselta" naiselta jäädä täyttämättä.

    - Jennaliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mainiota ajanvietettä :) eikai tämä pikkumusta ollut se pukukoodin innovatiivinen ja mitä lie asuvalinta ;)

      Poista
    2. Innovatiivinen, nuorekas ja rento! Hahha, sitä se oli tai ainakin oli tarkoitus olla ;)

      Poista
  3. Multa puuttuu vieläkin osa noista xD

    VastaaPoista